Aabenraa showroom

Fliser, tegl og natursten - showroom i Aabenraa

Besøg os i Aabenraa: stort udvalg af fliser, tegl og natursten

Odsherred Fliser & Natursten har eksisteret i over 25 år. I 2018 blev virksomheden flyttet til Aabenraa, hvor du i dag kan du finde inspiration til dit næste projekt alle ugens dage fra kl. 08.00 til 20.00. Besøg vores showroom og se vores store udvalg af fliser, klinker, tegl og natursten. Når valget af fliser, tegl og sten til boligen og projektet skal tages, skal du klædes godt på: Oplev de forskellige materialer, farver og designs, og få den bedste vejledning hos os, inden valget skal tages.


Showroom med sten, fliser og teglAabenraa gulvtegl, fliser, naturstenAabenraa showroom med fliser, gulvtegl, natursten

Besøg vores showroom når det passer dig: alle dage mellem 8.00 og 20.00

Vores showroom ligger i Aabenraa, og det er muligt at besøge os efter aftale, hvor vi vejleder dig om produkterne, eller blot besøge showroomet på egen hånd, på et tidspunkt, som passer dig.

Besøg i åbningstiden – med vejledning

I tidsrummet mandag til torsdag kan du få vejledning fra kl. 09.00 – 17.00 og fredag fra 09.00-15.00. Du kan med fordel booke et uforpligtende møde på forhånd, så er vi klar til at vejlede, når du ankommer. Du har også mulighed for at aftale tid til vejledning på andre tidspunkter – send os blot en mail på info@odsherred-fliser.dk eller ring på tlf. 2577 9702. Når du booker en aftale med os, har vi afsat den nødvendige tid til at afklare jeres ønsker og behov, hvor vi kan vejlede om materialevalg, produkterne, vedligehold m.m. – ganske uforpligtende.

Besøg uden for åbningstiden – på egen hånd

Ønsker du i stedet at besøge os uden for almindelig åbningstid, kan dette sagtens arrangeres. Med vores smarte dørsystem, kan du se udstillingen på egen hånd alle dage mellem 8.00 og 20.00 – også når vi ikke er i showroomet. På døren til udstillingen finder du et tlf. nr. hvortil du sender en sms, herefter låses døren op og du har adgang til udstillingen. På den måde kan du få en fornemmelse for udvalget, materialerne og farverne, og vi kan herefter vejlede dig online eller på telefon, når det passer dig.

Fliser i granit og beton til bolig showroom i Sønderjylland
Send en mail til info@odsherred-fliser.dk eller ring på tlf: 2577 9702, så finder vi et tidspunkt for en aftale. Har du ikke mulighed for at aflægge besøg i vores udstilling sender vi naturligvis gerne prøver på de fliser og klinker der er relevante til dit projekt. Du kan bestille fliseprøver via formularen nederst på denne side.

Udforsk udvalget online inden dit besøg


Udvalget af klinker, sten og fliser i showroomet

Du kan se et stort udvalg af fliser, natursten og tegl i showroomets udstilling. Her viser vi nogle af tidens mest populære løsninger, og har desuden specialvarer, som ikke findes mange andre steder i Danmark. Ønsker du at skræddersy udtrykket i din bolig, har vi flere former, farver og materialer udstillet i vores showroom. Du kan se det store udvalg af smukke farver og designs fra Winckelmans fliser online her hvoraf flere af farverne også kan opleves i vores showroom. Søger du særlige materialer, farver eller designs kan du kontakte os inden dit besøg – så er du sikker på, at vi har de pågældende produkter hjemme i udstillingen. Vi glæder os til at være dig behjælpelig med dit valg af fliser, klinker, gulvtegl, belægningstegl, udendørsklinker m.v. til dit næste projekt.
Fliser og tegl til inde og ude - showroom i Aabenraa

Vores sortiment er afstemt så du kan finde fliser og klinker med det udtryk der netop nu er højeste mode. Ligeledes kan vi også levere klassiske produktet som f.eks. Winckelmans som har været fremstillet siden 1894. En anden klassiker er vores gulvtegl der leveres i mange forskellige formater og farver. Odsherred Fliser & Natursten har Danmarks største udvalg i gulvtegl til konkurrencedygtige priser.


Om Odsherred Fliser & Natursten

Odsherred Fliser & Natursten er leverandør af fliser og sten til hele landet for både private og erhverv ligesom vi har 
et tæt samarbejde med arkitekter. I vores sortiment finder du alt i fliser og klinker til væg og gulv til alle husets rum. Ligeledes har vi klinker til erhverv hvor der stilles meget høje krav til slidstyrke, levetid og skridsikkerhed. Vi samarbejder med Skandinaviens største flisegrossist og har derfor adgang til et stort sortiment på
eget lager med kort leveringstid, høj kvalitet og konkurrencedygtige priser. Udendørs klinker til f.eks. terrasser, med samme udtryk som indendørs fliser, men i kraftigere kvalitet, er en ny trend der er på vej op, som gør det muligt at skabe et sammenhængende udtryk i boligens inde- og udearealer. Den traditionelle belægningstegl er en klassiker, og derfor også at finde i vores udendørs sortiment. Vi har stor fokus på vores omkostninger hvorfor vi tilbyder prismatch: Finder du den samme vare, med samme leveringsbetingelser til samme pris i en fysisk butik, matcher vi prisen. Prismatchen gælder i 14 dage efter dit køb, så du er sikret en god handel hos os.

  • Grundig vejledning inden køb
  • Stort udvalg og spændende specialløsninger
  • Skarpe priser og prismatch

Find vej til vores showroom:

Odsherred Fliser og Natursten - klinker, fliser og tegl
Adresse: Vestvejen 167, 6200 Aabenraa
Telefon: 2577 9702
Email: info@odsherred-fliser.dk
Har du spørgsmål om sortiment og specifikke produkter i udstillingen, er du velkommen til at kontakte os inden dit besøg.
  • Kontakt os for gratis vejledning eller bestil dine fliseprøver nu

  • Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her