Udendørs Granit

Granit belægning er en yderst holdbar og tidløs løsning til udendørs belægning.

En granitbelægning er fuldstændig unik i form og farve.

Hver enkelt granitflise har sit helt eget udseende, fordi det er skabt af naturen. Den har skabt de smukke mønstre og farver, og hermed sikret dig muligheden for at få en enestående terrasse eller indkørsel, som ingen andre har.

Granit er opbygget af mineraler og metaller på en sådan måde, at de holder til enormt meget slid. Dette betyder at man ikke ridser granitbelægningen, hvis man skulle komme til at trække sine havemøbler hen over dem. Granit er selvfølgelig frostsikkert, men man må dog forvente at stenen kan blive lidt lysere med årene grundet solens blegende effekt.

Granitflisernes styrke og holdbarhed gør dem optimal at benytte i en indkørsel. Granitbelægningen kan holde til de fleste biler og er heller ikke besværlige at anlægge som indkørslen. Når bare der er afrettet korrekt fra start, kan granitflisen lægges som en betonflise.

Granitten kan selvfølgelig også anvendes som terrasse belægning – kan minde meget om marmor, som anvendes meget sydpå, men er væsentlig lettere at holde. Efter vinteren hærgen, er det let at rengøre granitten med f.eks. en højtryksrenser. Hvor man på andre produkter skal være varsom med dette, tager granitten ingen skade af denne rengøringsform. Endvidere er den meget udbredte flisepest ikke noget man skal bekymre sig om – den kan simpelthen ikke leve på en granitbelægning.

 

  • Kontakt os for gratis vejledning eller bestil dine fliseprøver nu

  • Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her