Køb flisen her

Winckelmans fliser - fås i 56 farver

Velegnet: Indendørs, Udendørs, Gulv, Væg
Kategori: Uglaserede Klinker
Egenskaber: Gulvvarme
Overflade: Mat, Uglaseret
Farvenuance: Flere farver
Frostbestandig: Ja

Format / Bemærkning / Pris

Format: Mange formater/priserRing og hør nærmere for et godt tilbud

Uglaseret klinke – Winckelmans

WINCKELMANS FLISER – HÅRDTBRÆNDT ELEGANCE!

En autentisk flise med en mat og rustik overflade. Dette, sammen med  en afdæmpet farveskala, indenfor de støvede naturfarver, sikrer at Winckelmans fliserne også fremstår aktuelle om ti år.

Winckelmans er på flere måder synonym med langtidsholdbare fliser. Den anerkendte, franske fliseproducent har fremstillet de robuste og klassiske fliser i samme, fine farveskala siden 1894.  Winckelmans fliserne leveres i 32 farve varianter, og du kan derfor med garanti finde en smuk og holdbar flise til dit boligprojekt. Få inspiration på Winckelmans hjemmeside.

De uglaserede fliser fra Winckelmans, der også fås i 26 nistrede varianter, er fremstillet af tørpresset sandsten/ler. De brændes ved meget høje temperaturer, hvilket sikrer en god slidstyrke og en mat og vandtæt overflade. Ønsker du at skabe et personligt, unikt og anderledes udtryk, er Winckelmans fliserne et oplagt bud. Kontakt os gerne for vejledning om brug af Winckelmans fliser til dit projekt – vi har bred erfaring med vejledning af både private og professionelle.

Denne smukke og holdbare flise bliver med tiden kun smukkere ved brug, når den opnår et flot, patineret udtryk og tilfører rummet en rolig og behagelig atmosfære.

Køb flisen her