Indendørs Fliser

Her finder du et bredt udvalg i gulvtegl, uglaserede klinker, andre fliser og natursten til gulv og væg.

Mange farvenuancer og formater, i prisklasser for alle.

Hos Odsherred Fliser & Natursten er dedikeret vejledning og erfaring en selvfølge, når du handler fliser hos os. Leder du efter en helt speciel flise eller klinke, som du ikke kan finde online, hjælper vi gerne med løsningsmuligheder – og kan oftest finde frem til den type flise, du søger. Du er altid velkommen til at kontakte os med særlig forespørgsel, eller for råd og vejledning omkring farver og materialer, inden du beslutter dig for typen af indendørs flise til dit projekt.

 

  • Kontakt os for gratis vejledning eller bestil dine fliseprøver nu

  • Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her

Indendørs fliser til bolig og projekt

Gulvfliser i boligen er et praktisk, smukt og funktionelt valg, når du skal skabe en varm atmosfære og personlig indretning. Med et bredt udvalg af fliser til både gulv og vægge, kan du indrette boligen på funktionel vis med fliser, der kræver minimal vedligehold og rengøring, eller du kan vælge særlige fliser med et mere unikt og patineret udtryk.

Fliser til væg og gulv i mange varianter

Afhængigt af dine ønsker og behov for fliser i boligen, kan du med garanti finde det rette valg her hos Odsherred Fliser & Natursten.  VI hjælper dig gerne med at finde frem til de rette fliser, både når det gælder mindre projekter i boligen, eller til større projekter i offentlige rum og restauration. Med gulvfliser og vægfliser, kan du skræddersy vægge og gulve, så det passer til dit ønskede udtryk. Vælg eksempelvis travertinfliser eller marmorfliser, hvis du ønsker et eksklusivt look i badeværelset, eller vælg skiferfliser og granitfliser til gulvet, hvis du ønsker et rustikt look i opholdsrum og køkken. Med vægfliser er det muligt at skabe et udtryk, der er mere end blot hvide vægge: tilføj elegance og atmosfære med smukke fliser i køkkenet, i bryggerset, i entreen og i badeværelset. Vælg håndlavede vægfliser, hvis du ønsker et ekstra særligt udtryk. I dag er vores boliger og arbejdspladser blevet steder, hvor vi værdsætter en god og behagelig indretning: vælg fliser, der skaber et særligt og personligt udtryk, som du kan have glæde af i mange år fremover. Vil du gerne skabe et unikt udtryk i din bolig? Se vores udvalg af Winckelmans fliser her. Kontakt os gerne for inspiration og sparring om valget af fliser til dit projekt.