Winckelmans klinker

Winckelmans klinker og fliser fås i 56 forskellige afdæmpede, støvede naturfarver. Klinkerne har en solid, rustik og skridsikker overflade. Det giver en god gangkomfort og sikrer, at fliserne fremstår lige så pæne og moderne om mange år. For Winckelmans klinker er kendt for deres ekstreme holdbarhed – også på steder, hvor der færdes mange mennesker hver dag. Ring, hør nærmere, og få et godt tilbud på Winckelmans fliser og klinker fra Odsherred Fliser & Natursten.

 • Velegnet til: Indendørs brug på gulv og væg
 • Kategori: Uglaserede klinker
 • Fordele: Slidstærke klinker, som tåler gulvvarme
 • Overflade: Mat, uglaseret, rustik med høj skridsikkerhed
 • Farvenuancer: Fås i 32 matte og 24 nistrede farvenuancer
 • Frostbestandig: Ja
 • Efterbehandling: Anbefales

Drømmer du om at skabe en både elegant og klassisk klinkebelægning, som emmer af god smag og stolte traditioner? Og som holder sig pæn at se på i mange år, også selv om der er mange, der færdes på klinkerne hver eneste dag!

Så er de smukke, matte og rustikke Winckelmans fliser og klinker det oplagte valg. De fås i både mange forskellige størrelser og former samt i hele 56 forskellige farvenuancer. Så uanset om du skal bruge små klinker i mosaikstørrelse eller større, slidstærke fliser til indendørs gangarealer, køkkener eller haller, finder du en Winckelmans klinke, der passer til opgaven.

 

Kontakt

 • Kontakt os for gratis vejledning eller bestil dine fliseprøver nu

 • Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her

Design, der emmer af tradition og elegance

Winckelmans fliser og klinker er skabt af den franske producent af samme navn. Fliserne produceres af tørpresset sandsten og ler, som er brændt ved meget høje temperaturer. Det sikrer både god slidstyrke og giver den elegante, matte og hårdtbrændte overflade uden brug af glasur.

Den matte farveskala i flotte naturfarver har været holdt i nøjagtig de samme farvenuancer lige siden franske Théophile Winckelmans leverede firmaets første fliser i 1894. Det er fem generationer siden nu. For Winckelmans er blevet på familiens hænder lige siden. Så hver generation er vokset op med fabrikken som en naturlig del af deres liv og arvegods. Også sjette generation, som i dag leder Winckelmans. Det klassiske farvevalg og familiens snart 130 års tradition for at producere fliser og klinker har gjort Winckelmans til det oplagte valg, hvis du ønsker en gulvbelægning, der emmer af fransk tradition og elegance – og som du er sikker på altid at kunne få erstatningsfliser til, hvis det skulle blive nødvendigt. Også om både 20, 30 og 40 år. Det allerbedste er, at det naturlige slid af den daglige gang på klinkerne kun er med til at gøre dem endnu smukkere med tiden.

Få den perfekte Winckelmans-løsning hos Odsherred Fliser & Natursten

Hos Odsherred Fliser & Natursten i Aabenraa er vi stolte over at have det gamle, hæderkronede franske firmas produkter i vores sortiment. Samtidig er vi også stolt af at have skabt løsninger med Winckelmans klinker og fliser til både private, hoteller, kroer og sågar også Torvehallerne i København.

Så ønsker du en elegant og tidløs flise- eller klinkebelægning til netop dit byggeri eller renoveringsprojekt, er vi kun et opkald væk. Vi kan sammensætte præcis den løsning, du drømmer om i de farver, former og størrelser af fliser, som du har brug for – og vi giver gerne tilbud på flere forskellige alternativer.

Kontakt os i dag, og lad os sammen finde den Winckelmans-løsning, der skal pryde dine gulvarealer i mange år fremover.

Download Winckelsmans Katalog her.

Foto leveret af kunden:

Kundecitat: “Hej Torben.  De holdt alle både farve, mål, planhed og var lette at rengøre- og ikke en eneste knækkede under tilskæringen, så nul procent spild. Du har fuldstændig ret i, at de er af høj kvalitet. Kommer du på Viborgegnen, er du velkommen til at kigge forbi. Hilsen Per”

 

Kontakt

 • Kontakt os for gratis vejledning eller bestil dine fliseprøver nu

 • Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her