Antik Travertin Noce

Travertin Noce er en flise i natursten med et meget vintageagtigt og antikt look. Travertin Noce-flisens særlige kendetegn er dens smukke farvespil og mørke farvenuance samt de naturlige huller, som fyldes med fugemasse, når flisen lægges. Det giver et ekstra rustikt og unikt udseende. Samtidig er du sikker på, at ingen har et flisegulv med Travertin Noce, der er 100 % magen til dit. Travertin Noce fås i flere størrelser, hvoraf enkelte er skaffevare. Så ring, og få et tilbud på denne fantastiske, unikke flise fra Odsherred Fliser & Natursten. 

Velegnet til: Brug på indendørs gulve og vægge
Kategori: Travertin og marmor
Fordele: Råt, naturligt look med små huller
Overflade: Mat, rustik og ubehandlet rå
Farvenuancer: Brun med flot farvespil
Frostbestandig: Ja – dog ikke udendørs
Efterbehandling: Anbefales 

Ønsker du dig et gulv med masser af patina og naturlig, rå charme i changerende lyse- og mørkebrune nuancer, som giver dit gulv et antikt og rustikt look? Til brug f.eks. i entreen, i kælderen eller andre steder i din bolig, hvor du går efter et vintagelook. 

Så skal du tage et nærmere kig på de helt unikke Antik Travertin Noce fliser. De fås i kvadratiske størrelser helt ned fra 1,5 x 1,5 cm og op til store fliser på 40,6 x 40,6 cm. Det giver mulighed for at skabe masser af forskellige mønstre med fliserne. Perfekt ikke alene til brug på gulvet, men også som udsmykning på væggen. F.eks. i køkkenet bag køkkenbordet, på væggen bag brændeovnen eller i din vinkælder. 

De mindste flisestørrelser leveres på net, så de er nemme at sætte op i mosaikker, mens de større og helt store størrelser leveres som traditionelle, løse fliser. 

Kontakt

  • Kontakt os for gratis vejledning eller bestil dine fliseprøver nu

  • Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her

Skaber helt automatisk et klassisk og antikt udtryk 

Det helt særlige kendetegn ved de rå og ubehandlede Travertin Noce-naturstensfliser i mørke farvenuancer er dels det flotte beige/brune farvespil og dels de huller i flisens overflade, som den har fra naturens hånd.

Hullerne giver hver eneste flise sit helt eget unikke udtryk, og de fyldes med fugemasse, når du lægger fliserne. Endvidere giver de slåede/tromlede kanter et “slidt” look, som på bedste vis bidrager til fornemmelsen af vintagelooket. 

Det åbner op for, at du kan gøre hullerne mere eller mindre synlige, simpelthen ved at vælge enten en helt lys eller en lidt mørkere, og måske mere brunlig farve, på fugen. 

Kombinationsmulighederne med fugefarven – og det helt tilfældige, naturligt skabte hulmønster – giver dig mange forskellige muligheder for at skabe din helt egen unikke stil med Travertin Noce-fliserne.

Samtidig skaber flisernes helt særlige rå, naturlige overflade samt de slåede kanter en antik og klassisk atmosfære i lokalet, fordi fliserne ser ud som om, de har ligget der i rigtig mange år. 

Andre typer af antiktromlede travertin-fliser

Vi har også mange andre travertin-typer på lager i samme antiktromlede version som Travertin Noce. Eller i en slebet og spartlet udgave med mere skarpskårne kanter og helt præcise mål. Denne type kalder vi for Classico. Den kan lægges næsten helt uden eller med en meget smal fuge, så du får et mere minimalistisk, stramt og strømlinet look. 

Du kan fornemme et nærmest stofligt udtryk i Travertin Classico fliserne som ikke kan efterlignes af almindelige gulvklinker. Travertin Classico kan også vælges i enten crosscut eller veincut udførsel. Det betyder, at du skærer travertin-flisen enten med årernes retning eller mod årernes retning. Veincut skæring giver meget tydelige åretegninger – næsten som i et trægulv, hvorimod crosscut skæringen giver lyse og mørke “felter”. 

Køb Travertin Noce hos Odsherred Fliser & Natursten 

Hos Odsherred Fliser & Natursten har vi altid de mest populære størrelser af Travertin Noce og Classico på lager. Men vi kan naturligvis også skaffe både de mindre og større flisestørrelser hjem på bestilling. 

Så er du faldet for den fantastiske charme og karisma, som travertin-fliser giver, kan vi sagtens levere dem i lige præcis de størrelser, antal og fremtoninger, som du skal bruge til dit byggeprojekt. 

Kontakt os i dag! Så kan vi sammen finde den Travertin fliseløsning, som skal fuldende din indretning.

Kontakt

  • Kontakt os for gratis vejledning eller bestil dine fliseprøver nu

  • Når du udfylder kontaktformularen, afleverer du dine indtastede oplysninger i vores varetægt. Vi lover at passe godt på dem. Læs vores betingelser her